Beckham:"Nu sunt pregătit să-mi închei cariera"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul englez David Beckham, jucătorul echipei americane Los Angeles Galaxy, care urmează revină pe teren după o pauză de şase luni, provocată de o accidentare, a anunţat că nu se gândeşte deocamdată la retragere, şi vrea să mai joace câţiva ani.

În vârstă de 35 ani, Beckham ar putea reveni sâmbătă, în campionatul american, fiind complet refăcută după accidentarea la tendonul lui Ahile, suferită în urmă cu o jumătate de an, într-un meci jucat pentru echipa italiană AC Milan, la care a fost împrumutat în sezonul trecut.
"Este greu să nu joci timp de şase luni. Este pentru prima dată când mi s-a întâmplat aşa ceva. Am mai avut accidentări, însă niciuna nu m-a ţinut departe de gazon atât de mult timp. Asta m-a făcut să realizez cât de mult iubesc acest sport şi nu sunt pregătit să-mi închei cariera", a spus Beckham, care doreşte să mai joace câteva sezoane, înainte de a agăţa ghetele în cui.

Starul englez este acum mai puţin interesat de un club european, preferând să rămână la gruparea californiană, după multe sezoane în care a evoluat la cel mai înalt nivel."Corpul meu are nevoie de relaxare, după ce l-am forţat în ultimii ani, acesta fiind şi motivul pentru care m-am accidentat. Cred că a sosit timpul să mă gândesc la mine şi la sănătatea mea... Ar fi fost frumos să petrec trei luni în Seychelles, însă am băieţii mei trebuie să meargă la şcoală, aşa că este imposibil", a adăugat mijlocaşul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite