David Beckham, uimit de numărul echipelor interesate de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul lui Beckham cu Los Angeles Galaxy se încheie în luna noiembrie, după finalizarea campionatului MLS.

Fotbalistul David Beckham s-a declarat uimit de numărul cluburilor care sunt interesate de serviciile sale, în ciuda faptului că are 36 de ani, şi a menţionat că posibilitatea de a participa la JO de la Londra, cu naţionala Angliei, va conta mult în luarea unei decizii, informează The Sun.

"Am primit multe oferte şi trebuie să spun că sunt uimit că, la vârsta mea, am primit atât de multe. Am fost puţin surprins. Trebuie să văd cum mă voi simţi după ce se va încheia campionatul, însă îmi place în SUA şi există şanse să rămân, mai ales dacă familia mea se simte bine aici", a declarat Beckham.

The Sun menţionează că Beckham ia în calcul o eventuală participare la JO din 2012, cu naţionala olimpică a Angliei, astfel că va ţine cont de acest lucru atunci când va lua o decizie privind viitoarea sa echipă.

Contractul lui Beckham cu Los Angeles Galaxy se încheie în luna noiembrie, după finalizarea campionatului MLS.

În luna septembrie, directorul sportiv al clubului Paris Saint Germain, Leonardo, a declarat că "uşa este deschisă" unui eventual transfer al englezului David Beckham, apreciind că acesta este "mai mult decât un jucător de fotbal".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite