David Beckham, un corp ca o carte de dragoste şi filozofie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul britanic David Beckham şi-a tatuat pe spate numele soţiei şi al copiilor, cu icoane şi texte ce se doresc a fi un talisman protector pentru aceştia.

Fiecare tatuaj pe corpul lui Beckham nu e decât „un delir estetic", ce i-a înnebunit pe miile de fani ale cuplului David şi Victoria.

Louis Malloy, designerul tatuajelor lui Beckham, a declarat că desenul cu îngerul înaripat care decorează ceafa acestuia, reprezintă un talisman care îl protejează pe fiul său. Sub crucea pe care este răstignit îngerul, se poate citi numele lui Romeo, fiul născut în 2004.

Mai jos, pe omoplaţi, se poate vedea un înger protector imens, care serveşte tot de talisman, de data aceasta pentru fiul cel mic, născut în Spania în anul 2005. Se pare că, în opinia experţilor în tatuaje, acesta este cea mai proastă execuţie care decorează pielea britanicului.

Cu ceva timp în urmă, Beckham şi-a tatuat şi un proverb, cu caractere chinezeşti, a cărui traducere este următoarea: „Viaţa şi moartea sunt scrise în stele. Onoarea şi bogăţia depind de voinţa Cerului".

Descoperiți și celelalte mesaje tatuate pe corpul lui Beckham, însoțite de o inedită GALERIE FOTO.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite