Al patrulea copil al lui David şi Victoria Beckham se va naşte de ziua naţională a Americii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al patrulea copil al fotbalistului englez David Beckham şi soţiei acestuia Victoria se va naşte în data de 4 iulie, ziua naţională a Statelor Unite, cuplul dorind astfel că marcheze cei patru ani petrecuţi în America, informează The Sun.

Potrivit sursei citate, Victoria Beckham şi-a făcut iniţial programare pentru o operaţie cezariană în 4 iulie, la un spital din Londra. Ulterior, ea s-a hotărât să nască în Los Angeles, în aceeaşi zi.

"Va fi un eveniment foarte important pentru întreaga familie, în America. Data nu s-a schimbat, dar s-a hotărât că o clinică din LA ar fi cea mai bună alegere. Vic şi David adoră America, cultura şi locuitorii acestei ţări, care i-au întâmpinat cu braţele deschise. În ultima clipă pot interveni schimbări, dar dacă fetiţa se va naşte de Ziua Independenţei, Vic şi David vor fi extrem de încântaţi", a declarat un prieten al cuplului.

Potrivit sursei citate, fetiţa s-ar putea numi Atlanta, în amintirea perioadei în care a fost concepută, în care David şi Victoria au traversat cu avionul Oceanul Atlantic de mai multe ori.

David şi Victoria Beckham, căsătoriţi de la 4 iulie 1999, au trei fii. Brooklyn Joseph s-a născut la 4 martie 1999, cu patru luni înainte de căsătoria părinţilor săi, şi a fost cel care a purtat verighetele la ceremonie. Romeo James s-a născut la 1 septembrie 2002, iar Cruz David la 20 februarie 2005.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite