David Popa, arma secretă a arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe meciuri disputate pe terenurile Complexului Sportiv Voinţa din Constanţa, a sosit ziua decisivă, ziua în care una dintre echipe se va clasa deasupra celorlalte.

După semifinala de ieri, 31 mai, formaţia ACU Arad i-a înfrânt cu 2-1 pe fotbaliştii de la Steaua Bucureşti, în timp ce copiii de la Banat Timişoara au trecut cu 2-0 de Kinder Sângeorgiu. Finala mare se va desfăşura astăzi, între ACU Arad Atletico şi Banat Timişoara, iar finala mică între Steaua Bucureşti şi Kinder Sângeorgiu.

Mândria echipei arădene

David Popa este una dintre tinerele speranţe ale echipei de fotbal ACU Arad Atletico, condusă de Cristi Păcurar, antrenor principal, şi Marius Demian, secund.  La Cupa Hagi, David Popa a fost  cel mai bun marcator al echipei arădene.

Elev în clasa a IV-a la Şcoala nr. 1, „Mihai Eminescu“ din Arad, David Popa încearcă să-şi împartă zilnic timpul între şcoală şi antrenamente. În singura lui zi liberă, duminica, joacă, atunci când are chef, baschet sau tenis de masă. „Nu pot fi decât atacant. Ar fi prea greu să fac altceva. Cu şcoala e mai greu, dar încerc să le fac pe amândouă la fel de bine”, a declarat acesta.

Echipa favorită este Manchester United

Îi admiră pe cei de la Manchester United pentru că aleargă mult şi joacă la un nivel performant, ceea ce îşi doreşte şi el pe viitor. David crede că în aproximativ cinci ani va fi un nume în fotbalul românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite