Datasport: "Mutu a fost un anonim în prima repriză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Datasport a scris că atacantul Adrian Mutu a fost un anonim în partida pe care echipa AC Cesena a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, scor 0-3, în faţa formaţiei AC Milan, în etapa a XXIV-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 5,5 internaţionalului român, la fel ca şi cotidianul Il Sussidiario. "Mutu a fost anonim în prima repriză. În partea a doua s-a trezit şi a fost omul cu pasa decisivă, dar colegii săi nu au ştiut să profite. A ratat o ocazie imensă la începutul reprizei secunde", a scris Datasport.

"La începutul părţii secunde, românul a ratat un gol ca şi făcut. Rămâne în continuare cel mai lucid jucător al Cesenei când are mingea la picior", a notat Il Sussidiario.

Site-urile newnotizie.it şi canalemilan.it i-au acordat nota 4,5 lui Mutu. "Prestaţiile sale sunt singurele care îi pot da Cesenei speranţa de a rămâne în Serie A. În meciul cu Milan nu a strălucit.Păcat, deoarece toate speranţele se leagă de talentul său", a scris newnotizie.it.

"Nu a profitat de o ieşire greşită la ofsaid a apărării Milanului şi a ratat o ocazie ce putea reaprinde meciul", notat canalemilan.it.

Adrian Mutu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa AC Cesena a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, scor 0-3, în faţa formaţiei AC Milan, în etapa a XXIV-a din Serie A.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite