Dario Bonetti: „Staţi departe de fotbalul din România!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dario Bonetti
Dario Bonetti

Tehnicianul a anunţat că va dezvălui în presa din Italia modul în care l-au tratat acţionarii lui Dinamo şi îi va sfătui pe toţi prietenii săi antrenori să nu accepte oferte din Liga I.

Fostul fundaş al Romei are de partea sa numeroase exemple. E o altă victimă după Zenga şi Bergodi, în timp ce Napoli are zilele numărate la Astra.

Demiterea sa din „Ştefan cel Mare” a venit după ce i-a atacat dur pe acţionari, fiind singurul tehnician al „câinilor” care se află în funcţie şi are curajul să înfrunte conducerea. De obicei, acuzele apăreau în presă după ce respectivul părăsea echipa.

Enervat de atitudinea acţionarilor şi având în minte ce a păţit Bergodi la Steaua, un alt tehnician cu personalitate, care s-a răsculat împotriva lui Gigi Becali, şi a plătit cu postul, Bonetti vrea să facă dreptate.

„Cum ajung acasă în Italia, o să vorbesc cu toţi cei din presă şi o să le spun ce s-a întâmplat aici. Povestea mea va fi cunoscută pentru ca niciun alt antrenor să nu mai păţească la fel ca mine. Să nu fie batjocorit. Staţi departe de fotbalul din România”.

Apoi, Bonetti va lua legătura cu toţi cunoscuţii săi din lumea fotbalului pentru a-i convinge să respingă orice propunere sosită de la un club din România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite