Daniel Passarella: "Voi pleca de la River doar mort"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Passarella
Daniel Passarella

Preşedintele clubului River Plate, Daniel Passarella, a declarat că doar mort va pleca de la gruparea argentiniană, care a retrogradat în liga secundă pentru prima oară în istoria de 110 ani, informează Marca.

"Vom rezista. Vor trebui să mă scoată de aici cu picioarele înainte", a declarat Passarella la plecarea de la arena Monumental, după trei ore de la încheierea meciului cu Belgrano.

După mai multe ore de incidente, grupuri de fani i-au insultat pe Passarella, pe antrenorul Juan José López şi pe jucători, singurul aplaudat fiind Matias Almeyda.

Passarella a promis săptămâna trecută că va oferi un raport complet despre situaţia echipei River, unde este preşedinte de un an şi jumătate, după ce conducerea îi revenise anterior lui Jose Maria Aguilar, extrem de criticat.

În Argentina, retrogradarea depinde şi de media punctelor obţinute în ultimele trei sezoane. River Plate a încheiat pe ultimul loc Turneul Apertura în 2008, iar apoi s-a clasat de două ori pe locul 13 (Apertura 2009, Clausura 2010).

Echipa River Plate, de 33 de ori câştigătoare a campionatului Argentinei, a retrogradat în liga secundă, pentru prima oară în istoria sa de 110 ani, după remiza de pe teren propriu cu Belgrano, în returul barajului de menţinere. În tur, echipa Belgrano din Cordoba s-a impus cu 2-0, astfel că va juca în prima ligă din sezonul viitor.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite