Daniel Tudor: "Nu mă consider un erou, chiar dacă am apărat acel penalty"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Tudor: "Nu mă consider un erou, chiar dacă am apărat acel penalty"
Daniel Tudor: "Nu mă consider un erou, chiar dacă am apărat acel penalty"

Portarul Unirii Urziceni, Daniel Tudor, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că victoria cu Rangers, scor 4-1, este una incredibilă, dar nu crede că are mai multe merite decât restul colegilor săi, deşi a apărat un penalty în prima repriză, la scorul de 1-1.

"Câteodată aparenţele înşală atunci când lumea nu are încredere în tine. Nici nu credeam că voi ajunge să apăr în Liga Campionilor la vârsta asta, dar mă bucur că mi-am făcut datoria, totul s-a terminat cu bine şi am câştigat. A fost foarte greu, am pornit meciul de la 1-0 pentru ei, dar poate aşa a vrut Dumnezeu. Chiar dacă am apărat acel penalty, nu mă consider un erou, eu doar mi-am făcut datoria. Toată echipa a muncit, contează doar faptul că am câştigat", a spus Tudor.

Goalkeeperul în vârstă de 35 de ani crede că un eventual succes în returul cu Rangers va asigura Unirii un loc în primăvara europeană. "Cred că în cazul în care ne vom impune în meciul de pe teren propriu, atunci suntem ca şi calificaţi în Liga Europa. Dar să ştiţi că va fi mult mai greu decât cel de la Glasgow, se vor mobiliza altfel după jocul de ieri", a opinat acesta.

Tudor susţine că nu se va supăra în cazul în care nu va mai fi folosit şi în următorul meci, cel cu Pandurii Târgu Jiu din campionat: "Dacă îşi revine Arlauskis, probabil va fi el folosit, nu mă supăr deloc. Totul e să câştige echipa şi sunt fericit".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite