FOTBAL: Daniel Niculae: "Mă aşteptam să fiu convocat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Daniel Niculae: "Mă aşteptam să fiu convocat!"
FOTBAL: Daniel Niculae: "Mă aşteptam să fiu convocat!"

Atacantul lui Auxerre, Daniel Niculae, s-a declarat foarte fericit pentru că a fost convocat la prima reprezentativă, chiar dacă meciul cu Polonia este doar un amical.

"E o onoare să fiu la echipa naţională, chiar şi pentru un joc de pregătire. Sper să dau totul şi să fac un meci bun. Orice fotbalist se aşteaptă să fie convocat, mai ales dacă traversează o perioadă bună, iar noi la Auxerre suntem într-o formă care ne-a adus pe podium în Franţa. M-am gândit să fiu sănătos, să muncesc din ce în ce mai mult, şi la un moment vor apărea şi rezultatele. Sper ca lucrurile să fie în continuare la fel de bune pentru mine şi să fiu convocat în continuare. Dacă am venit la naţională, asta nu înseamnă că o să şi joc, dar dacă o fac, sper să fac un joc cât mai bun", a spus Nico.

Internaţionalul a mai spus că Răzvan Lucescu este antrenorul cu care s-a simţit cel mai bine până acum, iar selecţionerul este cel care l-a ajutat foarte mutl în timpul perioadei mai puţin reuşite pe care a traversat-o la Auxerre. Niculae a precizat că polonezul Jelen, colegul său de la formaţia franceză, este un atacant foarte valoros, dar speră ca acesta să nu marcheze contra tricolorilor.

În altă ordine de idei, Niculae a menţionat că a fost prezent în tribună la derby-ul Dinamo-Rapid, pentru că îi era dor de atmosferă şi este de părere că jocul s-a terminat cu un rezultat echitabil. Atacantul a făcut referire şi la prestaţiile echipelor româneşti în cupele europene, el precizând: " Rezultatele din Liga Europa nu sunt cele mai bune şi asta e un semnal de alarmă. Trebuie luate măsuri pentru viitor. Nu ştiu dacă mai sunt multe şanse de calificare în primăvara europeană pentru echipele din Liga Europa, dar trebuie să le ţinem pumnii celor de la Unirea Urziceni în Liga Campionilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite