Hizo: „Îl vrem înapoi pe Dani Coman!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului anunţă o posibilă revenire-şoc în Giuleşti a portarului lui FC Braşov. Nici Dani nu ar spune nu unei întoarceri.Sătul de imprecizia lui Andrade, Viorel Hizo se gândeşte să-l readucă după doar jumătate de an la Rapid pe portarul echipei naţionale.

Mai citeşte şi:
FOTBAL Dani Coman: "Vreau în Europa League cu FC Braşov!"
FOTBAL: Hizo: "Obiectivul Rapidului este participarea în cupele europene"
Târgu-Jiu: Stancu a fost rechemat la Rapid

Dani Coman părăsea Rapidul în iarnă după ce a refuzat să semneze un nou contract cu giuleştenii, dar şi după un scandal imens cu fostul director al clubului, Constantin Zotta.

Goalkeeperul a mers la Braşov, acolo unde a lucrat un retur de campionat cu Răzvan Lucescu, prietenul şi fostul său antrenor de la Rapid. Numai că lucrurile nu mai stau pe roze sub Tâmpa.

Lucescu jr a plecat la naţionala României, iar echipa se confruntă cu probleme financiare grave după ce afacerile patronul Niculae au fost lovite din plin de criza globală.

Pe lângă faptul că poate deveni liber, fiind neplătit de mai bine de 60 de zile, Dani Coman îşi poate rezilia înţelegerea cu „stegarii“ bazându-se şi pe o clauză din contract, conform căreia dacă Lucescu jr nu mai este antrenor la echipă poate pleca la altă echipă.

La curent cu situaţia lui Dani Coman, Viorel Hizo şi-a anunţat colaboratorii că-l vrea pe goalkeeper-ul piteşean în Giuleşti.

„Cine nu-l vrea pe Dani Coman? Este portarul echipei naţionale şi un băiat de caracter, pe care mi-ar plăcea să-l antrenez“, a spus Viorel Hizo, completat de directorul general Grigore Sichitiu: „Dacă unii conducători nu ţineau de orgolii, cu Dani în retur terminam pe loc de Ligă“.

Fostul portar al Rapidului a replicat la declaraţiile vişiniilor: „Dacă m-aş întoarce la Rapid? N-aş spune nu, orice e posibil!“.

image

Rapid are nevoie oricând de Coman. Din păcate, a fost pierdut pentru o datorie de numai 30.000 de euro!

image


Grigore Sichitiu
director general Rapid

Se reîntregeşte gaşca din UEFA

Dacă ajung la un acord cu Dani Coman, giuleştenii ar putea reîntregi generaţia cu care  Răzvan Lucescu ajungea în sferturile Cupei UEFA. Primul care a revenit a fost Buga, după care a urmat Ionuţ Stancu. Din acea echipă mai fac parte Marius Constantin şi Maftei. Nicolae Grigore, ofertat de Dinamo, are mari şanse să-şi prelungească şi el înţelegerea
cu Rapid. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite