Dani Coman e un chin pentru CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recunoscuţi ca nişte maeştri ai transferurilor, oficialii clujeni au mari dificultăţi în a-l convinge pe fostul rapidist. Şefii campioanei sunt puşi în dificultate de portarul liber de contract. Priorităţile acestuia i-au pus în aşteptare pe cei de la CFR.

Când vine vorba de aducerea de jucători, cei de la CFR se pot lăuda până acum cu multe mutări reuşite. Au transferat jucători, pe bani grei, din mai multe colţuri ale lumii, cât şi ale Europei.

Au convins să vină la o echipă de provincie, fără performanţe notabile, sud-americani şi africani de certă valoare. Totul cu rezultate bune obţinute ulterior.

Însă dificultăţile au apărut când a venit vorba de ademenirea lui Dănuţ Coman, un jucător liber de contract de aici din ţară. Se pare că nici directorul executiv al clujenilor, Răzvan Zamfir, fostul impresar al lui Coman, n-a reuşit să încline balanţa în interesul celor de la CFR.

„Am avut o discuţie mai demult cu oficialii de la CFR. De câteva zile discutăm mai intens“, a recunoscut portarul, care ne-a mai declarat că tatonări au fost şi cu cei de la FC Timişoara înainte ca antrenorul Uhrin jr să fie dat afară. „Acum câteva zile am avut o discuţie cu domnul Becali, care mi-a zis să mai aştept până săptămâna viitoare.

Nu a scăzut interesul lui Boloni. Tot impresarul meu discută cu cei de la Standard Liege“, a mai spus Coman, care şi-a stabilit ca principal obiectiv un transfer în străinătate.

În aceste condiţii, CFR se vede nevoită să se considere pusă pe planul secund la aceste negocieri.

„Sunt javre la ProRapid“

Când îşi aduce aminte de personajele care i-au pus piedici pe vremea când negocia cu şefii de la Rapid, Coman nu rămâne dator în declaraţii. Din punctul lui de vedere, aceiaşi oameni îl încurcă şi pe actualul tehnician rapidist.

„Peseiro este un antrenor bun, eu am încredere în el, dar portughezul n-are cum să-şi facă treaba la Rapid în acest moment. Sunt prea multe javre la Pro Rapid“, a menţionat fotbalistul.

Opţiunile lui coman

Dănuţ Coman se lasă greu convins de clujeni să semneze pe cel puţin doi ani. Fostul portar al giuleştenilor ar vrea în primul rând un contract în străinătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite