Dănciulescu, pe locul 40 în topul marcatorilor din lume pe 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, se află pe locul 40 în ierarhia celor mai buni marcatori din lume în sezonul trecut, datorită celor 21 de goluri înscrise în Liga I, conform unui clasament dat publicităţii vineri de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului.

Pe primul loc al ierarhiei s-a clasat atacantul argentinian al formaţiei Colo Colo, Lucas Ramon Barrios, care a punctat de 37 de ori, în 38 de meciuri disputate. Pe locul 2 se află fostul atacant al lui Ajax, Klaas Jan Huntelaar, care a punctat de 33 de ori în 34 de meciuri.

Ionel Dănciulescu are acelaşi număr de goluri marcate ca şi Del Piero (Juventus), dar îl devansează pe acesta datorită eficacităţii, el marcând cele 21 de goluri în 32 de meciuri, faţă de 37, câte are italianul. 

În top se mai regăsesc fotbalişti ca: Cristiano Ronaldo (Manchester United) - locul 4, 31 de goluri în 34 de meciuri, Luca Toni (Bayern Munchen) - locul 14, 24 de goluri în 31 de meciuri sau Fernando Torres (FC Liverpool) - locul 16, 24 de goluri în 33 de meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite