Dănciulescu a plecat din cauza lui Bonetti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănciulescu a plecat din cauza lui Bonetti
Dănciulescu a plecat din cauza lui Bonetti

Atacantul a plecat la Alicante cu un gust amar, trimiţând săgeţi către antrenor. Spune că, la ce a făcut pentru Dinamo, ar fi trebuit să i se acorde mai mult credit cu Steaua. Despărţirea lui Ionel Dănciulescu de „câini“ nu este la fel de frumoasă precum perioada petrecută de atacantul de 32 de ani în „Ştefan cel Mare“.

Relaţia dintre „Danciu“ şi italianul Dario Bonetti a fost, de la început, destul de rece. „Bonetti nu cunoaşte istoria lui Dinamo. Trebuie să-i spun eu cum stau lucrurile„, spunea Cristi Borcea când lucrurile nu erau tocmai roz în „Groapă“, iar antrenorul „câinilor“ îl scotea pe Dănciulescu de pe teren încă din minutul 15.

De atunci, şi până în momentul în care s-a ştiut că veteranul dinamovist va merge la Alicante, legătura dintre jucător şi antrenor a mers doar pe o pantă descendentă. Paharul s-a umplut în Ghencea, când lui „Danciu„ i s‑au acordat doar ultimele 20 de minute în faţa roş-albaştrilor.

„Meritam să joc mai mult cu Steaua, dar asta e. Nu vreau să comentez în plus, doar atât: aş fi putut evolua mai mult“, s-a plâns Dănciulescu.

Emoţii cu transferul la Heracles Alicante

Plecarea lui Dănciulescu în liga secundă spaniolă nu este una lipsită de peripeţii. De când s-a aflat de interesul ibericilor pentru dinamovist, jucătorul a vorbit mereu reţinut despre acest transfer. De ce? „Danciu“ este nemulţumit de unele părţi din contract, de ordin financiar, şi aşteaptă rezolvarea lor. Luni seară, afacerea era sigură doar 50 la sută. Totuşi, este de aşteptat ca azi Dănciulescu să ajungă la Heracles Alicante.

Motivele „divorţului“ dintre Dănciulescu şi Bonetti

Meciul cu Inter Piteşti: Dănciulescu este scos de pe teren în minutul 15, după eliminarea lui Grigore. Jucătorul a strâmbat din nas, iar Borcea a declarat că „aşa ceva este inacceptabil“.

Partida-tur cu Slovan Liberec: Dănciulescu intră pe teren incomplet refăcut şi este înlocuit la pauză. Bonetti l-a acuzat pe atacant că l-a minţit înaintea meciului, când l-a întrebat dacă este apt de joc.

Derby-ul cu CFR: la doar trei zile după episodul cu Slovan, „Danciu“ nu este nici măcar în lot contra ardelenilor. Oficial, jucătorul s-a accidentat în ziua meciului.

„Şocul“ cu Steaua: la ultimul meci în tricoul lui Dinamo, „Corbul“ joacă doar ultimele 20 de minute în Ghencea. Nu i-a convenit şi a spus că „ar fi meritat mai mult“.

De la faliment la avere

Dinamo a reuşit să se repună pe picioare, şi sportiv, şi financiar, într-un răstimp aproape incredibil. Săptămâna de vis a „câinilor“, care include victorii cu CFR şi Steaua, plus calificarea în grupele Ligii Europei, a salvat clubul din „Ştefan cel Mare“ din mai multe puncte  de vedere. La acest reviriment au contribuit şi transferurile lui Lobonţ şi Dănciulescu.

Profit de 1,8 milioane de euro în doar patru zile

image


Dacă după turul cu Slovan se vorbea despre faliment la Dinamo, acum atmosfera este mai degajată ca oricând. Dario Bonetti (foto) şi fotbaliştii îşi au posturile şi salariile asigurate, iar acţionarii au umplu vistieria clubului. Şefii au un profit de 1,8 milioane de euro în doar patru zile. De unde? Din banii obţinuţi de la UEFA şi de la sponsori pentru calificarea în grupele C2, la care se adaugă „salvarea“ salariilor lui Lobonţ şi Dănciulescu.

Profitul lui Dinamo

Sursă Sumă

Calificarea în grupele LE 1.000.000

Plecarea lui Lobonţ 600.000

Plecarea lui Dănciulescu  200.000

Total  1.800.000

Sumele sunt exprimate în euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite