Andone vrea să-l aducă la Dinamo pe Dănciulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone vrea să-l aducă la Dinamo pe Dănciulescu
Andone vrea să-l aducă la Dinamo pe Dănciulescu

Viitorul antrenor al „câinilor“ s-a interesat cum ar putea să-l repatrieze pe „Danciu-gol“ din Spania. „Fălcosul“ a găsit soluţia pentru a împăca fanii şi conducătorii din „Ştefan cel Mare“! Plănuieşte transferul lui Dănciulescu, jucătorul care a devenit un idol pentru „câini“.

Poate părea incredibil, având în vedere că Danciu abia a fost cedat la Hercules Alicante, însă revenirea vârfului de 32 de ani, care a plecat din ţară din cauza unor conflicte cu Dario Bonetti, este o mutare cu mari şanse de reuşită. Ioan Andone şi Ionel Dănciulescu ar putea lucra împreună din iarnă! Antrenorul de 49 de ani s-a interesat care sunt condiţiile repatrierii atacantului, omul care poate „stinge“ conflictul dintre suporteri şi acţionari. 

Mai ales că relaţiile galerie-conducere s-au stricat după demiterea lui Bonetti.Iată motivele pentru care, la iarnă, se poate concretiza afacerea.

Andone este antrenorul preferat al lui Dănciulescu. Cei doi au recunoscut întotdeauna că au o relaţie specială. De altfel, chiar şi acum, deşi unul e în Spania, iar celălalt în Emiratele Arabe Unite, Danciu şi Ando îşi vorbesc în mod regulat la telefon.„Ştiu că un jucător nu poate fi prieten cu antrenorul lui, dar eu sunt prieten cu nea Andone, n-am ce să fac, ăsta e adevărul...”, a spus atacantul cu puţin timp în urmă.

Ando a vrut să-l transfere pe Danciu şi la CFR Cluj, la pachet cu Adrian Cristea.

Fraţii Becali au intermediat trecerea „Corbului” la Alicante, unde antrenor este bunul lor prieten Esteban Vigo. Ioan Becali are o datorie morală faţă de Ando (în 2005 l-a demis de la Dinamo) pe care ar putea să o „stingă” prin readucerea lui Dănciulescu la Dinamo.

Danciu: „Ando e cel mai bun“

Fostul jucător al roş-albilor şi-a exprimat chiar şi ieri admiraţia pentru fostul şi, probabil, viitorul său antrenor. „Andone este cel mai bun pentru Dinamo, dacă va veni el, totul va intra pe făgaşul normal. El este din curtea echipei, cu el nu pot fi probleme”, a spus Dănciulescu. Acesta a marcat miercuri primul său gol pentru Alicante, în Cupa Spaniei, cu SD Huesca, scor 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite