Danciu vrea să dea gol pe Camp Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danciu vrea să dea gol pe Camp Nou
Danciu vrea să dea gol pe Camp Nou

Ajuns la Hercules, Dănciulescu ţinteşte promovarea în Primera Division. „Corbul“ visează cum este să marchezi în poarta Barcelonei. Departe de ţară şi de familie, ex-stelistul Tiago Gomes îi mai îndulceşte viaţa lui Danciu. Cei doi şi-au luat apartamente în acelaşi bloc şi au de gând să stea în aceeaşi cameră şi în cantonament.

A făcut istorie în campionatul intern, unde a marcat o căruţă de goluri, iar acum a plecat să-şi lase amprenta şi în străinătate.

Deşi evoluează în liga secundă spaniolă, Dănciulescu nu are de gând să rămână prea mult timp prin ligile inferioare. A semnat pe două sezoane cu Hercules, iar din anul doi de contract vrea să joace deja în Primera Division.

„Vreau să dau gol pe Camp Nou şi pe Santiago Bernabeu. Atunci te simţicu adevărat fotbalist, ai o senzaţie extraordinară când le învingi pe Barcelona şi pe Real Madrid. Dar, până atunci, vreau să-mi revin din accidentarea de care sufăr şi să pun umărul la promovarea echipei. Mi-e şi ruşine faţă de conducătorii de la Alicante că m-am lovit înainte să apuc să joc pentru echipa lor”, a spus Ionel Dănciulescu pentru „Adevărul“.

S-a mutat lângă Tiago

Fostul decar al lui Dinamo îşi împarte timpul liber în compania unui jucător care a trecut pe la Steaua. “Sunt prieten cu Tiago Gomes, chiar ­m-am şi mutat în acelaşi bloc cu el. Patronul de la echipa noastră deţine şi un complex de apartamente”, a adăugat jucătorul de 32 de ani, care îşi aşteaptă soţia, Mihaela, să i se alăture în Spania.

„Deocamdată stau singur, dar, în curând, va veni şi soţia mea aici. S-ar putea ca fiica, Diana, să rămână la bunici, pentru că este legată de şcoală. Nimic nu e sigur, să vedem…”, a mai afirmat Danciu.

Vrea să prindă top trei

image

„Am doi ani de contract cu Hercules şi vreau să duc înţelegerea la bun sfârşit. Apoi, ce-o fi, o fi. Eu mi-aş dori să mai joc la Dinamo, să-mi închei cariera acolo, am rămas în relaţii foarte bune cu toată lumea. Plus că trebuie să mai dobor şi nişte recorduri…”, a glumit Dănciulescu, referindu-se la topul all-time al marcatorilor din Liga I, unde el ocupă locul patru, cu 187 de goluri marcate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite