Dan Petrescu a avut buget de 20 de milioane de euro la Kuban Krasnodar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul din Rusia s-a transformat într-un “El Dorado” pentru jucătorii şi antrenorii din lumea întreagă. Oligarhii locali pompează zeci de milioane de euro în cluburi, fie pentru performanţă, fie pentru reclamă. De un asemenea paradis a dat şi Dan Petrescu la Kuban Krasnodar.

"Noi am avut un buget de 20 de milioane de euro, dar Zenit, de exemplu, are buget nelimitat. Peste 100 de mii de euro plătim la fiecare deplasare. Mergem tot timpul cu un charter, iar piloţii stau cu noi în hotel. Petrescu a cerut ca echipa să fie cazată la cele mai luxoase hoteluri pe unde mergem. Şi încă ceva: întotdeauna se plăteşte cu bani lichizi", a declarat secundul lui Dan Petrescu, Cristi Pojar, pentru Pro Sport.

Acesta a mai dezvăluit că patronul celor de la Kuban deţine în total patru echipe în Rusia şi Ucraina. "E armean şi locuieşte la Doneţk. Mai deţine Metalurg Doneţk, unde bagă cei mai mulţi bani, o echipă din Armenia şi una din Kazahstan. Am vorbit doar zece minute cu el, înainte de începerea campionatului. În Rusia patronii se ocupă de afaceri, nu fac presiuni la echipă sau cel puţin nu la noi", a povestit Pojar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite