Dan Petrescu, locul 1 şi semne obscene!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Colonia” românească de la Krasnodar e pe cai mari! După 14 etape, Kuban a detronat liderul FC Krasnodar, având 31 de puncte, cu două mai multe faţă de rivala locală.

Echipa antrenorilor Dan Petrescu, Dumitru Stângaciu, Cristi Pojar şi a atacantului Gigel Bucur s-a impus în derby-ul oraşului cu 3-0, ultimele două goluri fiind marcate chiar de fostul vârf al Timişoarei în minutele 81 şi 84.

Din păcate pentru Dan Petrescu, victoria fost umbrită de gesturile obscene pe care antrenorul român le-a făcut la finalul partidei înspre banca adversă.

„Bursucu" şi-a exprimat regretul pentru ieşirea sa necontrolată: „Vreau  să-mi cer scuze pentru acest episod neplăcut. M-am comportat impulsiv şi mi-am pierdut calmul. A fost foarte multă tensiune înaintea meciului pentru că s-a spus că nu ne merităm locul în clasament. Îmi cer scuze din nou...".

Ieşirea antrenorului român a fost taxată şi de omologul său de pe banca lui FC Krasnodar, Sergei Tasha: „Gestul lui a fost total nepotrivit. Ne-a arătat semne obscene. În fine, el este un «amuzant»".

Amendat cu 6.000 de ruble

Până la ieşirea sa din meciul cu FC Krasnodar, Dan Petrescu a mai fost sancţionat de două ori pentru comportament nesportiv. Prima dată, „Bursucul" a primit o amendă simbolică , de 1.000 de ruble (circa 27 de euro), după care a fost taxat cu 5.000 de ruble (circa 140 de euro). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite