Poate ajunge Dan Petrescu la Chelsea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu a câştigat titlul şi a fost una din revelaţiile Champions League acum doi ani. Şi toate acestea cu Unirea Urziceni. A fost un mic miracol.

A luat o echipă fără nume, fără bani, fără suporteri, si a transformat-o pentru câţiva ani într-o forţă a Ligii I. Cine se putea gândi că se poate aşa ceva? Probabil nici el, sau poate doar el.

Antrenori cu nume şi cariere impresionante în spate ca Luiz Felipe Scolari, Carlo Ancelotti, sau chiar actualul antrenor de la Chelsea, Andre Villas Boas, au întâmpinat dificultăţi mari la contactul cu Premier League. Oricum, Dan Petrescu pare un om care ştie ce vrea de la el, şi, mai ales, face tot ceea ce-i stă în putinţă pentru a-şi atinge obiectivele. Munceste mult, şi vrea mereu să câştige.

Recent, Răzvan Lucescu spunea într-un interviu că s-a creat o prăpastie uriaşă, şi că este aproape imposibil pentru un antrenor român să pătrundă în Occident. Este foarte posibil, însă dacă pentru unii asta ar crea descurajare, pentru Dan Petrescu sună ca o provocare. Dan Petrescu este încă tânăr, şi a demonstrat că are calităţile, ambiţia şi suficientă înverşunare încât să reuşească să îndeplinească tot ce-şi propune. Aşa că de ce nu Chelsea?

Citeşte aici continuarea şi spune şi tu: poate ajunge Dan Petrescu la Chelsea?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite