Dan Petrescu: "Am bătut recordurile, dar vor veni şi vremuri grele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Antrenorul român al lui Kuban, Dan Petrescu, este convins că presa favorabilă de care se bucură acum în Rusia se va întoarce împotriva sa la un moment dat. "Bursucul" explică faptul că şefii grupării sale sunt mai pretenţioşi pe meci ce trece, însă mărturiseşte că nu regretă alegerea făcută, deşi recunoaşte că a fost sceptic în momentul plecării din România.


"În viaţa de antrenor nu poţi şti când e bine şi când e rău. În ultimii ani am avut noroc de rezultate. Sunt sigur că vor veni şi momente mai grele, dar mă bucur de aceste clipe. Am bătut toate recordurile la Kuban, dar să nu credeţi că ruşii fac tumbe de bucurie, acum vor mai mult. După ce am terminat pe locul 8, acum vor să fim în primele 5 după play-off. Mi se pare corect şi normal, doar aşa putem creşte. Mă bucur de calitatea oamenilor pe care i-am adus eu la echipă, şefii lui Kuban nu au de ce să regrete venirea lui Bucur, Varga şi mai ales a lui Lacina Traore.

Publicul este foarte exigent, asemănător cu cel din România. Au fost vreo două-trei meciuri în care spectatorii puneau presiune, aşteptând să avem 3-0 până la pauză. Jucătorii mi s-au plâns că resimt această presiune, că sunt huiduiţi după primele 15 minute. Sunt încântat că anul acesta am avut cea mai mare medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu.

Cân mă uit la rezultatele echipei mele, nu pot gândi decât că am ales bine atunci când am plecat din România. Nu eram sigur că am făcut bine când am ales să vin în Rusia, pentru că lăsam o echipă de Champions League. Aici atmosfera este alta, emisiunile sportive sunt foarte puţine, patronii nu apar niciodată la televizor. Este o ţară destul de mare şi totuşi nu există televiziune care să-i promoveze. Probleme cu arbitrii nu există şi nici nu cred că vor apărea. La noi va mai trebui să treacă mult timp până să se facă o curăţenie" a spus Dan Petrescu, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite