Dan Petrescu: "A fost un meci foarte dur, dar trebuia să smulgem ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kuban a pierdut acasă cu cei de la Lokomotiv Moscova, 0-1, şi este pe locul opt în prima ligă rusă. Kuban Krasnodar venea după trei victorii consecutive, iar adversarul Lokomotiv era, cel puţin pe "foaie", inferior echipei lui Dan Petrescu. Jose Couceiro i-a predat o lecţie "Bursucului", iar românul a trebuit să se recunoască învins.

Couceiro a încheiat conferinţa de presă cu un "noapte bună" victorios, iar portughezului i-a urmat Dan Petrescu.

"Nu aveam dreptul să pierdem azi. A fost un meci foarte dur, dar trebuia să smulgem ceva din acest meci. Dar fotbalul este imprevizibil. Ceva asemănător ni s-a întâmplat la meciul cu cei de la Krasnodar", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Traore şi ai lui nu au avut de ce să se plângă: "Ne pare rău că nu am reuşit măcar să egalăm. Am simţit suportul fanilor, băieţii şi-au dat silinţa, dar nu am reuşit să marcăm", a mai spus antrenorul, care i-a lăsat mască atunci când a fost întrebat ce ar schimba dacă ar avea posibitatea

" Dacă aş avea posibilitatea să schimb ceva, aş schimba doar rezultatul!  Dar, din nefericire, timpul nu se mai întoarce", a mai spus SuperDan, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite