Dan Petrescu vrea să fie mai tare ca Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul lui Kuban Krasnodar, Arthur Tilisov, consideră că el şi coechipierii săi tratează toate meciurile cu mare seriozitate, pentru că Dan Petrescu vrea să fie sigur de promovare, chiar dacă are 13 puncte avans faţă de locul doi, cu opt etape înainte de final

Bursucul a dat ca exemplu negativ fosta echipă a lui Mourinho, care era să piardă titlul din cauza relaxării: "Avem o oarecare linişte înaintea finalului de sezon, e ceva ce nu putem să controlăm. Dan Petrescu e un psiholog extraordinar, face tot posibilul pentru a ne ţine cu picioarele pe pămînt. Ne-a dat exemplul Interului de anul trecut, când deşi aveau un avantaj consistent cu 10 etape înaintea finalului de sezon, au fost la un pas să fie ajunşi de AS Roma.

Având în vedere experienţa altora, înţelegem că nu avem voie să fim relaxaţi. Deşi e devreme, cred că putem termina în primele 10 în prima ligă", a spus Tilisov.

După 30 de etape, Kuban e lider detaşat în liga secundă rusă. Gruparea din Krasnodar are 66 de puncte, cu 12 mai multe decît Volga Nijni Novgorod, aflată pe poziţia secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite