Dan Petrescu: "A fost o victorie senzaţională, ştiu sigur că vom fi în Ligă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că victoria echipei sale cu FC Timişoara este senzaţională, dar păstrează rezerve în privinţa titlului până la aflarea deciziei TAS în cazul depunctării grupării bănăţene.

"Am obţiut o victorie senzaţională, extraordinar de grea. Încă mai sunt puţin precaut. Dacă Timişoara va primi joi seară punctele, nu putem încă să sărbătorim. Dacă nu va primi, vom începe sărbătoarea, avem nevoie de un egal cu Steaua. Trebuie să arătăm ca o campioană la ultimul meci. Nu pot să mă bucur acum 100%. Eu am trecut prin multe la viaţa mea. Deocamdată ştiu sigur că vom fi în Liga Campionilor", a declarat duminică seară Dan Petrescu.

"Ştiam că Timişoara va ceda pe final, dar mi-a fost teamă de Gigel Bucur, care se ştie, dă gol din orice ocazie. Pe final ne-am jucat cu ocaziile şi era să ne coste. Dacă Timişoara va primi punctele ne aşteaptă un meci pe viaţă şi pe moarte cu Steaua, care are nevoie de victorie sau măcar de un egal", a mai comentat antrenorul liderului.

Tehnicianul s-a declarat surprins de victoria Braşovului, salutând în acelaţi timp munca depusă de Răzvan Lucescu. "Rezultatul din Ştefan cel Mare m-a surprins, iar antrenorul echipei naţionale a arătat că are demnitate. Nu ştiu ce alt antrenor pregătea aşa meciul cu Dinamo. Voi fi fanul lui oriunde va merge şi orice va face. Sper ca Braşovul să joace la fel şi în ultima etapă, ar fi extraordinar pentru Lucescu să îşi ia la revedere cu o calificare în Europa League", a spus Dan Petrescu.

Liderul Ligii I, Unirea Urziceni, a învins-o pe FC Timişoara, în deplasare, scor 2-1, într-un meci jucat duminică, în penultima etapă, şi s-a distanţat la 4 puncte de Dinamo, putând fi noua campioană chiar înainte de ultima rundă dacă bănăţenii nu vor primi înapoi cele 6 puncte de la TAS.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite