Daminuţă vine la Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daminuţă nu a bifat niciun meci la echipa mare a lui Intern, iar italienii nu au mai tolerat viaţa extrasportivă agitată a jucătorului şi au decis să-l împrumute la Rapid.

Impresarul Ciprian Opria anunţă că fostul timişorean se va prezenta mâine la reunirea lotului giuleştean.

„Am vorbit cu cei de la Internazionale Milano, care mi-au transmis să-i caut echipă lui Daminuţă, pentru că e prea tânăr pentru a evolua la prima echipă. Luni se va prezenta la antrenamentele Rapidului, formaţie unde va juca un sezon, sub formă de împrumut“, a declarat Opria.

Urmează şi Bornescu

Şi George Copos a confirmat negocierile cu Inter. „Este adevărat, l-am cerut pe Daminuţă de la Inter, dar nu vreau să spun mai multe până nu îl văd în curtea Rapidului“, a spus patronul giuleştenilor.

Şi Mircea Bornescu e foarte aproape de un transfer la Rapid. După un clinci cu finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, goalkeeper-ul a fost anunţat că este liber să-şi găsească altă echipă. Neplătit de mai bine de 60 de zile, portarul vrea să devină liber şi mâine va depune memoriu la FRF.

Bornescu va ajunge cel mai probabil în Giuleşti, formaţie la care a fost propus ieri, şi care are nevoie de un goalkeeper cu experienţă în Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite