Dacia, pe tricourile lui Udinese

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renault Italia a decis să promoveze brandul Dacia încheind un contract de sponsorizare cu echipa Udinese în urma căruia jucătorii poartă pe tricou marca producătorului auto român.

În meciul disputat aseară cu AC Milan, Udinese s-a prezentat în teren cu un nou sponsor pe echipamentul sportiv: Dacia.

Reanault Italia şi Udinese au semnat un parteneriat prin care marca de autoturisme devine sponsor principal al italienilor şi "zebrele" vor juca pe piept cu sigla producătorului de automobile.

"Este o oportunitate de a face cunoscut publicului larg un tânăr brand de succes şi creştere puternică, în contrast cu declinul vânzărilor de automobile din Italia", a declarat Andreea Baracco, Directorul de Comunicare al Renault Italia, acţionar majoritar la Dacia.

 "Ne dă o mare satisfacţie alăturarea imaginii noastre de cea a unui tânăr şi dinamic brand, care se diferenţiază în peisajul automobilistic prin strategia preţului redus. În fotbal, Udinese a fost ani buni un model de a căutare de noi potenţiale talente pentru a spori şi a construi o echipă solidă", a afirmat Leonardo Pietro, director general la Udinese .

Potrivit datelor companiei, bugetul de marketing al Renault Italia este separat de cel al uzinei Dacia sau al Renault România, iar modul în care acesta este folosit este decis de divizia din Peninsulă a producătorului auto.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite