Prunea a ratat naţionala din cauza scandalului DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF are interdicţie de a părăsi ţara. Florin Prunea nu a mai ajuns cu tricolorii mici în Feroe pentru că trebuie să stea la dispoziţia procurorilor, care-l anchetează pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Fost internaţional, actual Director de Relaţii Internaţionale din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Florin Prunea nu a însoţit naţionala de tineret în deplasarea din Feroe.

Chiar dacă Prunea a mai ratat astfel de acţiuni, din motive obiective, de data aceasta oficialul FRF a fost obligat să rămână în România. Potrivit unor surse judiciare, fostul internaţional a primit interdicţia de a părăsi ţara. Interdicţia reprezintă o măsură preventivă ca urmare a începerii urmăririi penale pe numele său pentru luare de mită şi trafic de influenţă în „cazul Penescu”.

Riscă sechestrul pe bani

Potrivit aceloraşi surse, anchetatorii i-au verificat conturile fostului portar, urmând a dispune sechestru asigurător pe o parte din bani. În cazul în care va fi găsit vinovat, lui Florin Prunea i se vor confisca sumele de bani de care a beneficiat ca urmare a săvârşirii unor infracţiuni.

„Sunt în concediu!“

Oficial, Prunea este în concediu în aceste zile. „Nu m-a înştiinţat nimeni în legătură cu o eventuală interdicţie de a părăsi ţara. Sunt în concediu şi, în consecinţă, nu vorbesc despre fotbal”, a spus Prunea, pentru „Adevărul”, care  a continuat: „Nu este prima dată. Au mai fost situaţii când nu m-am putut deplasa din motive diverse. Acum însă mă relaxez“.

Lupescu: „Prunea e în concediu, fiindcă are ceva de rezolvat“

image

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu (foto), a motivat absenţa lui Prunea din delegaţia echipei naţio­nale de tineret prin faptul că a fost o „acţiune uşoară”.

„Florin şi-a luat concediu o lună, pentru că au fost mai multe evenimente în ultima perioadă. În plus, are şi ceva de rezolvat. Dar nu văd nicio problemă din acest aspect”, ne-a spus Lupescu. Cel poreclit „Kaiserul” susţine că nu ştie nimic în legătură cu interdicţia lui Prunea de a părăsi ţara.


image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite