Curtean a ratat Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan a refuzat un milion de euro, cât a oferit Gigi Becali pentru atacant. Gigi Becali a trecut la treabă. A spus că-l va lăsa pe Nicoliţă să plece pentru 5 milioane de euro, şi l-a dorit pe Curtean.

Aşa cum a promis Gigi Becali, transferurile în Ghencea vizează în principal jucători din campionatul intern. Finanţatorul roş-albaştrilor a fost aproape de a-l cumpăra pe Curtean. „Nu mai dau niciun ban pe transferuri.

Am vrut să-l iau pe Curtean, dar cei de la Gaz Metan mi-au cerut 1,5 milioane de euro. ­Le-am­ replicat că le ofer maximum un milion de euro, şi m-au refuzat”, a spus Becali, care apoi a completat:

„Mi-au zis apoi că îmi oferă jucătorul la preţul meu, dar nu am mai vrut eu. Eu sunt omul momentului. Dacă n-au ştiut să-mi ia banii, ce să le fac?”.

Becali a vorbit şi despre alte posibile transferuri. „Prepeliţă nu mă interesează, dar asta şi pentru că nu cred că mi l-ar da Mititelu. La fel se întâmplă şi cu fotbaliştii de la FC Argeş, care nu sunt lăsaţi să plece. Şi atunci, ce să fac eu?”, a conchis latifundiarul.

Referitor la posibilele plecări, Gigi a recunoscut că Mirel Rădoi şi Bănel Nicoliţă pot pleca din Ghencea: „De un an de zile sunt oferte pentru Rădoi şi Goian.

Ştiu că ­Giovani poartă discuţii cu Zenit. I-am transmis şi că pentru cinci milioane de euro îl dau şi pe Bănel. Şi-a făcut treaba, nu şi-a făcut treaba, îi dau drumul. Dacă primesc o sumă mai mare pentru el, diferenţa o ia Giovani”.

Becali a vorbit şi despre demiterea lui Uhrin. „L-am văzut pe Duşan la meciul nostru cu Unirea, dar nici nu am vorbit cu el. El nu are nicio legătură cu Steaua. Eu cred însă că el va merge la CFR Cluj. Eu mereu am unele informaţii”.

image

De un an de zile sunt oferte pentru Rădoi şi Goian. Ştiu că Giovani poartă discuţii cu Zenit

image


Gigi Becali
finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite