Cupa Ucrainei, o gură de oxigen pentru „Il Luce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape eliminată din Liga Campionilor, unde Şahtior Doneţk a strâns doar două puncte după trei meciuri, şi venind după un eşec în campionat (1-2, acasă cu Metalist Kharkov), echipa lui Mircea Lucescu a primit o gură de oxigen în Cupa Ucrainei.

În „optimile" competiţiei s-a jucat un meci cât o finală! Trupa pregătită de „Il Luce" a întâlnit, chiar la Kiev, tradiţionala rivală, Dinamo. Şi, ca la orice derby, au sărit scântei, şapte jucători fiind avertizaţi de arbitru. Elevii lui Mircea Lucescu au început perfect partida şi au condus cu 2-0 după 21 de minute prin golurile lui Eduardo (9) şi Teixeira (21).

Cu patru minute înainte de pauză, Iarmolenko a redus din handicap. În repriza a doua, meciul a „explodat" abia spre final. Acelaşi Eduardo (88) a punctat pentru 3-1, în timp ce gazdele au replicat prin Milevski (90+5). S-a încheiat 3-2 pentru Şahtior, care a ajuns în sferturile Cupei.

Raţ n-a prins nici lotul

Ca de obicei în acest sezon, cel puţin în ceea ce priveşte partidele din competiţia internă, Răzvan Raţ n-a bifat niciun minut. Internaţionalul român n-a fost inclus nici măcar în lot aseară, el evoluând în ultima perioadă doar în meciurile din Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite