„Cupa Hagi“ la Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La turneul organizat sub egida „Fundaţiei Gheorghe Hagi“, cu sprijinul BRD-Groupe Societe Generale, sponsor principal şi al Federaţiei Române de Fotbal, participă şase echipe din Oltenia: CSM Rm. Vâlcea, CSŞ Aripi Piteşti, AS FC Balş, CSŞ Alexandria, Şcoala de fotbal „Gheorghe Popescu” şi CS Petrol Moreni.

La această întrecere sportivă sunt prezenţi copii între 10 şi 12 ani.  “Este o acţiune deosebită,  unde se caută noi talente. Vom vedea cine va ajunge în finală”, a declarat unul dintre organizatorii competiţiei.După primele meciuri, şcoala de fotbal “Gică Popescu” şi CSM Râmnicu Vâlcea au terminat pe primul loc în grupe, şi se anunţă a fi favorite pentru finala de la Constanţa, din perioada 26 mai -1 iunie.

Astăzi, la ora 9.00, vâlcenii o vor întâlni pe CSŞ Aripi Piteşti,  în timp ce craiovenii lui Gică Popescu se vor duela cu CSŞ Alexandria. Finala este programată la ora 15.00, iar câştigătorii vor fi premiaţi chiar de iniţiatorul acestei competiţii, Gheorghe Hagi.

Gică a sosit de ieri (sâmbătă) la Vâlcea, în jurul orei 17.30 şi a fost asaltat de toţi spectatorii din tribune, chiar şi de micii fotbalişti, care pentru o clipă au uitat gustul victoriei sau al înfrângerii la competiţii. Toţi s-au înghesuit pentru un autograf sau o poză cu „regele”, care nu a plecat de la stadion până nu şi-a făcut fanii fericiţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite