Lutz Stache: „Cumpăr Rapidul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lutz Stache: „Cumpăr Rapidul!“
Lutz Stache: „Cumpăr Rapidul!“

Lutz Stache are o avere estimată la 700 de milioane de euro. Are afaceri în construcţii şi imobiliare şi este unul dintre sponsorii lui Energie Cottbus, de unde îl cunoaşte pe Laurenţiu Reghecampf, cel care i-a propus să vină în România, la Rapid.

Neamţul s-a întâlnit ieri cu Copos şi susţine că a ajuns la un acord în privinţa preluării Rapidului. „Nu mă interesează să fiu investitor. Mie îmi place să am totul sub control”, a declarat omul de afaceri german înainte de a  se vedea cu patronul Rapidului.

După aproximativ 20 de minute de discuţii, Stache a părăsit încrezător complexul Crowne Plaza. Suma cerută de Copos a fost de 10 milioane de euro, adică datoriile Rapidului, şi, conform lui Stache, afacerea e deja încheiată, urmând ca actele să fie semnate în noiembrie.

Rapidistul are însă altă părere: „Un club ca Rapid nu se vinde pe genunchi. Se face un audit, o analiză financiară... Cert e că în noiembrie voi ceda clubul. Stache este un om de afaceri potrivit pentru Rapid, dar mai am şi alte oferte, de la un grup de investitori din Europa şi din Emirate, cu care urmează să mă întâlnesc”.
 
Taher sare din schemă

Dacă George Copos va vinde clubul în noiembrie, Fathi Taher va rămâne fără banii investiţi, aproximativ 7 milioane de euro. „Eu mai cer cumva înapoi banii investiţi la Rapid, de 30 de milioane de euro? ”, a spus George Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite