Cum se prezintă adversarii europeni: olandezii, în formă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum se prezintă adversarii europeni: olandezii, în formă!
Cum se prezintă adversarii europeni: olandezii, în formă!

Ajax şi PSV au câştigat la pas, în timp ce Twente, adversara Stelei, a pierdut două puncte. La sfârşitul săptămânii trecute, 14 din cele 15 adversare ale echipelor româneşti în cupele europene au disputat meciuri în campionatele interne.

Adversari Unirea:

VfB Stuttgart
: Fără Ciprian Marica, rămas pe banca de rezerve, şvabii au înregistrat a doua remiză consecutivă în Bundesliga, 0-0 cu Nurnberg.

Glasgow Rangers : Scoţienii au un debut perfect de campionat. La 4-1 cu Hamilton, Boyd şi Whittaker au marcat câte o „dublă”, nord-irlandezul Davis a fost „omul meciului”, iar spaniolul Novo a revenit după o accidentare.

FC Sevilla: Brazilienii Adriano şi Renato, accidentaţi, au fost marile absenţe ale andaluzilor contra Valenciei, în prima etapă din Spania.

Adversari Steaua:

Fenerbahce: A disputat aseară meciul din etapa a patra cu Manisaspor. După trei runde, Fener acumulase tot atâtea victorii.

Twente Enschede: A fost la câteva momente de o victorie mare pe terenul lui Feyenoord, însă a primit gol în prelungiri de la Roy Makaay, din penalty.

Şerif Tiraspol: Derby-ul local cu FC Tiraspol a însemnat un fel de Steaua – Dinamo în variantă moldovenească.

Adversari Dinamo:

Galatasaray: Echipa lui Frank Rijkaard s-a deplasat la Ankaraspor cu intenţia de a menţine recordul de invincibilitate din debutul sezonului.

Panathinaikos: Veteranul Katsouranis a marcat unicul gol al meciului cu Xanthi, „verzii” trecându-şi în cont a doua victorie consecutivă.

Sturm Graz: La Ried, prima adversară a lui Dinamo a încercat să se menţină în plutonul fruntaş al campionatului austriac.

Adversari CFR Cluj:

PSV Eindhoven: Victorie fără mari probleme cu codaşa Groningen, asigurată prin „dubla” vârfului Koevermans din repriza secundă.

Sparta Praga: Joacă astăzi pe teren propriu împotriva lui Jablonec, liderul campionatului Cehiei după cinci etape.

FC Copenhaga: Un brazilian, Almeida, a marcat pentru echipa din capitala Danemarcei în derby-ul local cu Brondby, încheiat la egalitate, 1-1.

Adversari FC Timişoara:

Ajax Amsterdam: „Lăncierii” au câştigat cu 3-0 la Heracles, însă ultimele două goluri au venit în minutele de final. Ogăraru nu a fost convocat de antrenorul Martin Jol.

Anderlecht: Echipa din Bruxelles a fost testată aseară de Standardul lui Bölöni, în derby-ul campionatului Belgiei.

Dinamo Zagreb: O victorie contra lui Slaven Belupo, pe teren propriu, ar fi urcat-o pe Dinamo în fruntea ierarhiei din Croaţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite