Culio îi sperie pe englezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul „The Times” îl numeşte pe argentinianul lui CFR „Teroarea Transilvaniei”

Presa engleză scrie despre campioana României că este o echipă misterioasă şi şocantă ca un film cu vampiri.

CFR Cluj întâlneşte miercuri pe Chelsea Londra în cea de-a doua etapă a Grupei A din Liga Campionilor. După victoria impresionantă a clujenilor pe terenul lui AS Roma, englezii i-au prins frica argentinianului Juan Culio ale cărui goluri au doborât vicecampioana Italiei.

„Chelsea trebuie să se teamă de Juan Culio, noua teroare a Transilvaniei. La fel ca toate poveştile din Transilvania, cea a lui CFR Cluj are mult mister, dar e şi şocantă. La fel a simţit şi Rosella Sensi, care le-a spus jucătorilor că nu credea că pot să joace atât de slab. Cea care ocupă funcţia de preşedinte la AS Roma s-a simţit ca şi cum s-ar fi trezit cu Bela Lugosi (n.r. actor care l-a interpretat pe Dracula) lângă patul ei”, a notat ediţia electronică a cotidianului englez „The Times”.

„Vrem mai mult decât un punct”

Culio, jucătorul care a speriat „vestul”, are planuri mari înaintea partidei cu Chelsea, pe care speră să o învingă: „Trebuie să ne punem pe picioare după meciul cu Steaua şi să obţinem de la Chelsea mai mult decât un punct. Nu contează cine marchează, eu sau altcineva, important e să reuşim să o facem şi să câştigăm”.

Ziarul „The Times” scrie că CFR Cluj este o echipă misterioasă şi şocantă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite