Culio: "Nu m-am certat cu Baros, i-am spus doar să se liniştească!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist al echipei CFR Cluj, Juan Culio, a declarat pentru ediţia pe luna martie a revistei Galatasaray că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că a ajuns la formaţia turcă, unde se află la apogeul carierei sale

"Discuţiile dintre CFR Cluj şi Galatasaray pentru mine au durat peste două luni. Eu am aşteptat cu emoţie concluzia. Fostul meu club, CFR Cluj, nu voia să mă vîndă, dar pînă la urmă am fost transferat. Şi Hagi a avut un rol important în acest transfer. El a avut încredere în mine şi mi-a dat această şansă. Acum îi mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns la Galatasaray. Pot să spun că am ajuns la apogeul carierei mele", a spus Culio.

Juan Culio a participat, luni seară, la o emisiune la postul Galatasaray TV, alături de coechipierii săi Juan Pablo Pino şi Milan Baros, cei trei afirmând că între ei nu a existat nicio problemă între ei după meciul din week-end cu Istanbul Buyukşehir Belediyespor, scor 1-3, după cum a susţinut presa. Mass-media turcă a notat că Baros şi Culio au avut un conflict în drum spre vestiar, iar fotbalistul ceh a avut şi un conflict cu Pino, la o zi după meci. "Nu am avut nicio problemă cu niciun coleg. Eram doar nervos. Culio a venit la mine şi mi-a spus să mă liniştesc. Avea dreptate. Nu am avut nicio problemă nici cu Culio nici cu Pino", a spus Baros.

Culio a precizat că este normal ca jucătorii să se enerveze după o înfrângere, dar nu a existat niciun conflict între el şi Baros. "După meci normal că şi eu şi Baros eram încordaţi. M-am dus la Baros şi i-am spus să se liniştească: «Nu mai putem face nimic. Asta este, am pierdut». Nu am avut un conflict", a explicat argentinianul.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite