Culio, o amintire. Totti merge ceas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul de la AS Roma e în acest moment într-o formă mult mai bună faţă de ceea ce arată liderul lui CFR Cluj. În meciul tur, Culio a reuşit o dublă de senzaţie. De atunci însă, mijlocaşul nu s-a mai întâlnit cu golul, în timp ce Totti  a jucat tot mai bine.

S-a întors roata. CFR Cluj şi-a pierdut avantajul în faţa celor de la AS Roma, dat în primul rând de victoria de pe „Olimpico“. Italienii au întrecut echipa ardeleană la numărul de puncte.

Mai mult, unii dintre jucătorii romanilor sunt într-o creştere vizibilă de formă, în timp ce câţiva feroviari cu greutate şi-au pierdut din prestanţă sau absentează.

Principalii vizaţi pentru o comparaţie sunt Totti şi Culio, oamenii-cheie ai celor două formaţii.

Dacă la jocul tur Francesco a fost doar o simplă prezenţă pe teren, acesta intrând prin minutul 52, Culio a făcut diferenţa prin cele două goluri. De atunci, lucrurile s-au schimbat radical. Totti a urcat uşor, uşor în vârful de formă în care se găseşte acum.

În această perioadă a marcat trei goluri şi a pasat decisiv de două ori, fiind cu adevărat un lider în ultima etapă din Seria A, la victoria cu Lecce. În schimb, Culio n-a mai reuşit să înscrie deloc. Ba mai mult, a fost înlocuit în dese rânduri la scurt timp după pauză sau a fost trimis pe banca de rezerve.

Romanii au rezultate mai bune

Principala mulţumire a antrenorului Luciano Spalletti este că acum se poate baza pe o linie defensivă compusă din Mexes şi Juan, titularii de drept ai posturilor centrale.

Nu cum s-a întâmplat în tur, atunci când a trebuit să improvizeze cu fundaşi laterali pe post de stoperi. Cu adevărat trei puncte forte în avantajul tehnicianului de la Roma comparativ cu omologul său de la CFR care nu-l va avea pe teren pe pitbullul Tony.

În luna noiembrie, AS Roma a scos victorii mult mai concludente şi mai multe faţă de cei de la CFR Cluj.
În cinci jocuri, gruparea capitolină a învins echipe precum Chelsea, Lazio şi Lecce, remizând la Bologna. Singura înfrângere a venit în derby-ul de pe terenul lui Juventus.

În comparaţie, clujenii au câştigat cu Sportul Studenţesc şi FC Argeş, terminând la egalitate la Braşov. Bordeaux
şi Pandurii au fost formaţiile care au luat cele trei puncte în faţa ardelenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite