Culio: „Sunt extrem de fericit că am ajuns la Galata“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru ardelenii de la CFR Cluj, anul a început foarte bine. Cu două milioane de euro intrate în cont, în urma realizării transferului lui Juan Emmanuel Culio la Galatasaray.

„Este cea mai fericită zi din viaţa mea. Am semnat pe trei sezoane şi jumătate cu Galata. Sunt onorat că voi lucra cu Hagi", a spus Culio. Argentinianul, care va câştiga 800.000 de euro pe sezon, le este recunoscător clujenilor pentru acest nou pas din cariera lui: „Mulţumesc Clujului, nu voi uita niciodată, dar după trei ani aveam nevoie de o nouă provocare".

Iniţial, mutarea intrase în impas, din cauza faptului că turcii au propus achitarea în patru tranşe a sumei de transfer, lucru refuzat de clujeni. Până la urmă, banii vor intra direct în contul clubului din Gruia. „De două zile ne-am înţeles. Culio a fost un jucător foarte important pentru noi, dar Hagi l-a dorit mult şi am zis că este bine şi pentru el, că face un pas mare în carieră, dar şi pentru noi, că am luat o sumă frumuşică de bani", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

În trei sezoane, Juan Emmanuel Culio a evoluat în 89 de meciuri pentru CFR şi a marcat trei goluri în campionat! De asemenea, a marcat „dubla" din victoria obţinută de CFR la Roma, scor 2-1, în Liga Campionilor (2001).În următoarele zile, CFR îl va vinde şi pe Lacina Traore, pentru care există oferte de la mai multe grupări puternice din Europa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite