Becali: "Ce a făcut Culio este un act criminal!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali: "Ce a făcut Culio este un act criminal!"
Becali: "Ce a făcut Culio este un act criminal!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a salutat miercuri suspendarea de două etape primită de Culio, precum şi delegarea centralului Alexandru Deaconu şi consideră că niciun arbitru nu îşi permite să nu arbitreze corect un meci dintre roş-albaştri şi CFR Cluj.

"Ceea ce a făcut Culio este un act criminal. Nu avea nicio legătură cu faza respectivă, a venit, a călcat şi a apăsat pe piciorul adversarului. De Cadu nu spun nimic, nici nu trebuia să fie pedepsit. La o fază de joc se întâmplă să mai dai cu cotul, să fii nervos", a apreciat Gigi Becali, miercuri, la GSP TV.

Becali s-a declarat apoi mulţumit de delegarea arbitrului bucureştean. "E foarte bun, un arbitru corect. Şi ce dacă este un arbitru bucureştean? Clujenii trebuie să înveţe să fie supuşi Bucureştiului şi cu asta basta! Am glumit. Nu îşi permite nimeni să nu fie corect la un meci Steaua-CFR", a fost de părere Gigi Becali.

Jucătorii echipei CFR Cluj, Emmanuel Culio şi Ricardo Cadu, au primit miercuri câte două etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF şi nu vor putea evolua astfel în derby-ul etapei a 2-a cu Steaua. Culio şi Cadu au fost suspendaţi ca urmare a memoriului făcut împotriva lor de Unirea Urziceni, după jocul din Supercupa României, câştigat de ardeleni după loviturile de la 11 metri. Culio a fost judecat pentru că a avut o intrare foarte dură la unul dintre adversarii săi, în timp ce Cadu a apărut în faţa membrilor comisiei pentru că a lovit unul dintre jucătorii ialomiţeni fără minge. Comisia de Disciplină a decis suspendarea lor după ce a urmărit înregistrarea video a fazelor litigioase.

Partida dintre Steaua şi CFR Cluj, din etapa a 2-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:45. După prima etapă, ambele formaţii au câte 3 puncte, după ce ardelenii au învins Unirea Urziceni (2-0), în timp ce roş-albaştrii au trecut de Ceahlăul Piatra Neamţ (2-0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite