Cu Mircea Lucescu în jurul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Il Luce“ stă departe de fotbal doar de Sărbători
„Il Luce“ stă departe de fotbal doar de Sărbători

Antrenorul Şahtiorului străbate peste 17.000 de kilometri în mai puţin de două luni în interes de serviciu sau personal. România, Italia, Elveţia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite şi Spania sunt următoarele destinaţii ale antrenorului român.

Decembrie şi ianuarie sunt luni pline pentru cel mai în vogă antrenor român. Mircea Lucescu şi-a făcut agenda de lucru şi programul de Sărbători, iar itinerariul său este mai mult decât impresionant. Vizitează şase ţări şi străbate peste 17.000 de kilometri în mai puţin de două luni. "Il Luce" a venit din Ucraina la Bucureşti pentru un popas de câteva zile. A petrecut alături de nepoţi, apoi şi-a făcut bagajele şi a plecat cu soţia sa, Neli, în Italia, lângă Brescia, la cei mai buni prieteni ai familiei. Din "Cizmă", antrenorul "minerilor" de la Doneţk s-a deplasat la Nyon, unde a participat la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor, fază în care a calificat în premieră Şahtiorul lui Ahmetov. Din Elveţia a revenit la Brescia, unde era aşteptat de soţie şi de amicii italieni.

După Sărbători, Lucescu va "zbura" din nou la Doneţk, unde trebuie să reia pregătirea. Apoi urmează un drum destul de lung, până în Emiratele Arabe Unite. Acolo, Şahtiorul va participa, la începutul lunii ianuarie, la un turneu amical.  La revenirea din Emirate, tehnicianul nu se va odihni mult timp în Ucraina pentru că va pleca cu echipa în cantonament. Departe de frigul din Doneţk, în Spania, la Alicante. După perioada de cantonament, "Il Luce" se va întoarce la Doneţk, întregul său traseu depăşind 17.000 de kilometri.

Revelionul, în Italia

După tragerea la sorţi de la Nyon, Mircea Lucescu a încheiat conturile cu fotbalul în acest an. "Gata, vreau să mă odihnesc pentru că am traversat un an greu şi sunt obosit. Psihic mai mult decât fizic. Până după Anul Nou, îmi voi vedea de vacanţă, de familie", a mărturisit antrenorul Şahtiorului. "Il Luce" şi soţia sa intenţionează să petreacă Revelionul în Italia, alături de cei cu care sărbătoresc de ani buni astfel de momente.

Traseul lui „Il Luce"  în decembrie şi ianuarie

Doneţk - Bucureşti  979 km
Bucureşti - Brescia  964 km
Brescia - Nyon  322 km
Nyon - Brescia 322 km
Brescia - Doneţk  2108 km
Doneţk - Emiratele
Arabe Unite : 2961 km
Emiratele Arabe
Unite - Doneţk  2961 km
Doneţk - Alicante  3248 km
Alicante - Doneţk   3248 km

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite