Bergodi: „Cu trei-patru transferuri iau titlul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul italian nu a semnat contractul pentru că aşteaptă ca Gigi să-i cumpere jucători. Forfotă mare la Palatul din Aleea Alexandru, acolo unde petrecerea dată de Gigi Becali în cinstea împlinirii vârstei de 51 de ani s-a suprapus ieri cu prezentarea lui Bergodi.

„Cristiano are nevoie de linişte pentru a face rezultate, iar eu îi voi oferi această linişte. E un om care ţine mult la detalii şi îmi place“, a spus latifundiarul din Pipera, care nu a uitat să-l „înţepe“ puţin pe fostul antrenor, Marius Lăcătuş: „Faptul că îl vedeam pe Cristiano mereu la meciuri în costum îmi inspira încredere, nu stă îmbrăcat în trening ca alţii“.

La rândul său, Bergodi a vorbit foarte mult despre relaţia pe care speră să o aibă cu patronul.

„Am venit cu sufletul deschis aici, vreau să fac performanţă. Sper ca eu şi domnul Becali să avem o relaţie frumoasă chiar dacă toţi vorbesc despre temperamentul dânsului. Suntem două persoane deschise, mai bine aşa decât să fie cineva care vorbeşte pe la spate“, a spus  italianul, care aşteaptă încă întăririle promise.

„Am încredere în jucătorii tineri, dar performanţa se face cu cei experimentaţi. Am un lot valoros, iar cu încă trei-patru jucători pot câştiga titlul. Chiar dacă domnul Becali nu mi-a impus un obiectiv imediat, vreau să ajungem în grupele Europa League“, a subliniat Bergodi.

Pe lângă tehnician, au venit să-l viziteze pe Gigi Becali de ziua lui şi verii săi, Giovani şi Victor, dar şi întreg lotul Stelei, care s-a oprit la reşedinţa latifundiarului în drumul spre Aeroportul „Henri Coandă“, de unde au decolat spre Austria, acolo unde vor rămâne în cantonament până la 8 iulie.

Patru amicale în Austria

Steaua va disputa patru partide amicale în turneul de pregătire din Austria, toate urmând a se disputa pe stadioane din zona Klagenfurt. Adversarele roş-albaştrilor vor fi ND Gorica (vicecampioana Sloveniei, la 1 iulie), Bohemians Praga (locul 13 în Cehia, 3 iulie), Dinamo Zagreb (campioana Croaţiei, 5 iulie) şi ŢSKA Sofia (vicecampioana Bulgariei, 7 iulie).

Lotul deplasat

Portari: Zapata, Tătăruşanu, Lungu
Fundaşi: D. Bălan, Golanski, Ghionea, Tudose, D. Goian, E. Baciu, Ninu, Rada, L. Filip, P. Marin
Mijlocaşi: Nicoliţă, Szekely, Bicfalvi, A. Ionescu, Toja, Ochiroşii, Onicaş
Atacanţi: Kapetanos, B. Stancu, Surdu, Vl. Rusu
Absenţi: Vâtcă, Cernea, Lovin, Pleşan, Semedo, Dayro Moreno, Pedriel, Liţu, Emeghara, Ov. Petre

„Aroganţa“ lui Gigi Becali

Chiar de ziua lui, patronul Stelei a primit o scrisoare de la Parlamentul European, prin care i se comunica programul de lucru. Gigi nu s-a putut abţine şi a încercat o „aroganţă“, spunând că va traduce pe loc textul din limba engleză, deşi scrisoarea era scrisă deja în româneşte! Patronul Stelei a primit cadou un tort şi din partea lui Copos. “Cu ce hârtie de CAP l-a învelit!”, a exclamat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite