Cruyff, atac la Mourinho: „Pentru el contează numai rezultatul, nu şi jocul echipei!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johan Cruyff
Johan Cruyff

Fostul mare internaţional olandez şi actualul selecţioner al Cataluniei Johan Cruyff a criticat maniera de joc a echipelor antrenate de Jose Mourinho, înaintea meciului din Liga Campionilor dintre Real Madrid şi Ajax Amsterdam.

"Pentru Jose Mourinho nu contează decât rezultatul, nu şi maniera de joc", a declarat Cruyff, conform publicaţie spaniole Marca. Cu toate acestea, Cruyff recunoaşte că e greu ca Real Madrid să aibă un joc spectaculos, având în vedere că în ultimii doi ani s-au schimbat mulţi jucători şi doi antrenori.

În plus, fostul jucător şi antrenor al Barcelonei spune că Ajax, adversara celor de la Real Madrid de mâîne seară din Grupa G a Ligii Campionilor, are o mare şansă, pentru că gazdele nu sunt deloc într-o formă de zile mari şi jocul mai lent poate favoriza echipa olandeză.

"În mod normal, Ajax nu are prea multe posibilităţi la Madrid, dar acum da. Ajax trebuie să fie foarte concentrată. Se va juca într-un ritm scăzut şi asta o favorizează pe Ajax", a mai spus Johan Cruyff.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite