Cruyff: "Guardiola ar putea pleca după finală, indiferent de rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător şi antrenor al echipei FC Barcelona, Johan Cruyff , nu respinge posibilitatea ca Josep Guardiola să părăsească formaţia catalană, după finala Ligii Campionilor cu Manchester United, informează Marca.

"Guardiola face o muncă foarte grea de mulţi ani şi nu m-ar surprinde dacă ar pleca, indiferent de rezultatul finalei ", a declarat Cruyff pentru "La Gazzetta dello Sport", în care susţine că Marco Van Basten ar fi "antrenorul ideal" pentru a-l înlocui pe Guardiola.

Cruyff a explicat că ar înţelege decizia lui Guardiola, deoarece acesta a fost supus unei puternice presiuni în ultimii ani şi susţine că nu ar fi bine să preia imediat o altă echipă.

Johan Cruyff apreciază că marele merit al lui Guardiola este "curajul" cu care a luat unele decizii, "în primul rând lăsându-l pe Ronaldinho să plece, apoi pe Eto'o pentru a-l transfera pe Zlatan Ibrahimovici şi când şi-a dat seama că a greşit, a recunoscut", spune Cruyff, conform prosport.

Între jucătorii de la Manchester United şi FC Barcelona, Cruyff îi remarcă pe spaniolul Xavi Hernández şi galezul Ryan Giggs, dar şi pe argentinianul Leo Messi, despre care spune că este un "fotbalist excepţional".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite