Cruţaţi de sârbi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de tineret a României (U21) a remizat, scor 1-1, în deplasare, cu echipa olimpică a Serbiei (U23). Echipa noastră, aflată în reconstrucţie, a întâlnit la Kragujevac o formaţie cu o medie de vârstă cu doi ani mai mare, care a beneficiat de vedete precum Zoran Tosici (Manchester United) sau Filip Djordjevici (FC Nantes).

Efectele s-au văzut în prima repriză, când românii nu s-au apropiat de poarta gazdelor, în timp ce sârbii au asediat careul lui Cezar Lungu. La începutul reprizei secunde, gazdele au primit un penalty, după ce Silviu Ilie a faultat în careu.

Tosici a ratat lovitura de pedeapsă, şutând pe lângă poartă. Surprinzător, românii au pedepsit ratările sârbilor în minutul 55, tot din penalty. Torje a fost faultat în careu la capătul unui contraatac, iar olteanul Gângioveanu a executat perfect lovitura.

Fazele fixe, eterna problemă


Bucuria românilor a durat doar patru minute, sârbii egalând după o fază fixă, punctul slab al echipelor româneşti. Lungu a ieşit neinspirat la un corner, fundaşii nu l-au ajutat deloc, iar Djordjevici a înscris, chinuit, din careul mic.

Serbia, la care a jucat şi Rade Veljovici, atacant la CFR Cluj, a avut două ocazii uriaşe pe final. România a început meciul în următoarea formulă: Lungu - Bărboianu, Găman, R. Barbu, S. Ilie - Torje, Bicfalvi, Iorga, Gângioveanu - L. Ganea, M. Costea. Au mai jucat Păun, Dobroiu, Zaharia, A. Ionescu, Bărbulescu, Rusescu şi Stoian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite