Croaţii au venit puşi pe scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Croaţii au venit puşi pe scandal
Croaţii au venit puşi pe scandal

Suporterii lui Dinamo Zagreb au căutat incidentele de cum au pus piciorul în Timişoara. Luptele dintre suporterii lui Dinamo Zagreb şi poliţişti s-au soldat cu numeroase pagube. Locul unde a izbucnit incidentul a fost terasa „007”, din apropierea Domului Catolic.

Citeşte şi:

Timişoara: Chivorchian cere sârbilor din Banat să nu îi provoace pe croaţii de la Dinamo Zagreb

Timişoara: Suporterii croaţi ai lui Dinamo Zagreb au aruncat cu sticle după oameni în centrul oraşului

Timişoara: Fotbaliştii de la "Poli" s-au relaxat printre suporterii croaţi (GALERIE FOTO)

„Am făcut inventarul şi am 13 scaune şi trei mese rupte, trei umbrele, 12 scrumiere, uşa de la intrare este ruptă din balamale, o lampă de terasă şi o reclamă”, a declarat Alexandru Pop, proprietarul respectivului bar.

Iniţial paşnici, fanii dinamovişti s-au dezlănţuit odată cu apropierea orei meciului. Cunoscuţi drept turbulenţi, suporterii croaţi au căutat scandal în Timişoara şi l-au găsit în Piaţa Unirii.

O parte dintre oaspeţi s-au intersectat cu aproximativ 50 de suporteri timişoreni care se pregăteau să se îndrepte spre stadion, iar incidentele au început imediat, croaţii punând mâna pe telefon pentru a chema întăriri.

„Ne întâlneam în Unirii, ca de obicei, pentru a merge la meci. Probabil ne-au văzut grup compact, au ştiut imediat cine suntem. Stăteau pe terasă, iar cum ne-au văzut, s-au ridicat în picioare şi au apucat sticlele de bere de gât. Le-am spus să stea liniştiţi, erau mai puţini decât noi, că nu căutăm scandal cu ei. Au pus mâna pe telefoane, i-au anunţat pe ceilalţi, iar apoi au început”, a povestitul unul dintre fanii bănăţeni implicaţi în evenimentele din Piaţa Unirii din Timişoara.

La stadion au continuat incidentele. „Moarte sârbilor!”, au strigat croaţii, după care au aruncat cu pietre, petarde şi scaune. După meci, fanii s-au mai liniştit, fiind escortaţi de maşini ale poliţiei până la graniţă!

Marian Iancu: „Nu mă mai umiliţi!“

Marian Iancu a părăsit stadionul cu 10 minute înainte de finalul eşecului usturător cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, iar ieri şi-a vizitat echipa la stadion. Contestat de suporteri pentru deciziile manageriale, supărat de înfrângere, finanţatorul a ţinut să-şi spună păsul în faţa echipei şi a antrenorilor.

„Nu se pune problema demiterii lui Ioan Ovidiu Sabău, nu e vorba de aşa ceva. Am avut o discuţie atât cu el, cât şi cu jucătorii, şi le-am cerut să nu mă mai umilească. Sunt în aşa fel construit încât nu pot să suport acest lucru. Le-am spus că pot să piardă cu echipe nou-promovate, să facă egal, dar să nu fiu umilit, pentru că atunci devin recalcitrant”, a spus preşedintele echipei timişorene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite