Criză la LPF: Mitică va avea salariul mărit de cinci ori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adunarea Generală a LPF s-a întrunit ieri şi a luat o decizie cel puţin surprinzătoare. În plină criză financiară ce loveşte toate domeniile, LPF îi măreşte salariul bossului Dumitru Dragomir.

Acesta va avea un contract  care îi va aduce 15.000 de euro în fiecare lună. Înainte de această şedinţă a Adunării Generale a LPF, Mitică Dragomir avea un salariu de 3.000 de euro pe lună. De remarcat este faptul că acesta nu şi-a încasat niciodată salariul în ultimii 10 ani, banii întorcându-se la cluburi.

Propunerea de a-i mări salariul de 5 ori lui Dumitru Dragomir a venit de la oficialul dinamovist Cristi Borcea. „Nu credeţi că merită? Ne-a adus 35 de milioane de euro din drepturile TV, plus alte 4 milioane din alte lucruri.

Trebuia să aibă un salariu mare, ca să nu depindă de nimeni”, a declarat Borcea. Există totuşi contestatari ai acestei măsuri.

Iacov critică mărirea de leafă

„Această mărire de salariu reprezintă practic o taxă de protecţie plătită lui Dragomir. El are în continuare probleme cu legea, e cercetat pentru dare de mită şi pentru fals. Va fi condamnat cât mai curând.

După ce s-au ascuns bani din drepturile TV şi s-a negociat pe sub masă, acum îi mărim salariul lui Dragomir. Eu nu mai revin în fotbal până nu se face curăţenie”, a spus Cristi Iacov, fost patron la FC Naţional şi adversar al lui Dumitru Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite