Cristiano Ronaldo, profesor pentru copiii din Uzbekistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo i-a învățat pe copiii din Uzbekistan cum se joacă fotbal.
Cristiano Ronaldo i-a învățat pe copiii din Uzbekistan cum se joacă fotbal.

Fotbalistul le-a explicat chestiuni tehnico-tactice micuților fotbaliști de la clubul PFC Bunyodkor, unde antrenor al echipei mari este Felipe Scolari.

Peste 20.000 de persoane au fost prezente astăzi, la Tașkent, capitala Uzbekistanului, la o întâlnire cu fotbalistul portughez, Cristiano Ronaldo, anunță agenția de presă EFE, preluată de ziarul spaniol "As". Ronaldo le-a făcut câteva demonstrații fotbalistice tinerilor jucători de la clubul PFC Bunyodkor, unde antrenor este tehnicianul brazilian Felipe Scolari, fostul selecționer al Portugaliei.

El le-a explicat acestora chestiuni tehnice și tactice și le-a arătat câteva execuții de excepție tuturor celor prezenți în tribune. "A fost ca o sărbătoare a orașului. Stadionul era foarte aglomerat. Toți vroiau să îl vadă de aproape de Cristiano", a declarat o sursă din cadrul clubului uzbek.

Jucătorul de la Real Madrid a fost invitat la Tașkent de către Forul de Cultură și Artă din Uzbekistan. El s-a întâlnit cu membri ai Federației de Fotbal din Uzbekistan și a vizitat Muzeul Fotbalului.

Vezi pe adevarul.es ce sumă fabuloasă a încasat Ronaldo pentru această vizită din Uzbekistan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite