VIDEO Cristiano Ronaldo, "Regele Europei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orice puşti şi-ar dori să calce pe urmele lui Cristiano Ronaldo
Orice puşti şi-ar dori să calce pe urmele lui Cristiano Ronaldo

Portughezul lui Real Madrid are de două ori mai multe goluri decât eternul său rival Messi şi este golgheterul tuturor ligilor importante ale Europei, cu 10 reuşite în 8 meciuri.

Cifrele lui Cristiano Ronaldo în debutul sezonului din La Liga sunt excepţionale. Cele zece goluri marcate în opt etape îl transformă pe lusitan în golgheterul la zi al campionatului, fiind cel mai bun debut de sezon din întreaga sa carieră. Cu o medie de 1,25 goluri pe meci în Primera, Ronaldo are toate condiţiile să depăşească recordul de 38 de goluri într-un sezon realizat de Hugo Sanchez în sezonul 88-89. Dacă va menţine această medie până la final, CR7 va înscrie 47 de goluri, scrie Marca.

Portughezul are deja dublul numărului de goluri al lui Messi (5), eternul său rival şi "Gheata de Aur" a Europei în sezonul trecut. Argentinianul a înscris două goluri sâmbătă pe "La Romareda" din Zaragoza, dar Cristiano Ronaldo a marcat patru în partida cu Racing Santander (6-1 pentru Real).

Niciodată portughezul nu a început atât de bine un sezon. Anul trecut, după opt etape avea 5 goluri marcate, în sezonul 2008-2009 avea două, iar în 2007-2008, an în care a terminat cu 33 de goluri marcate în Premier League, înscrisese doar unul după opt etape.

Vezi VIDEO şi citeşte evoluţia sportivă a lui Cristiano Ronaldo

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite