Cristiano Ronaldo: "Nu m-ar surprinde să ajung într-o zi la Anji Mahacikala"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anji Mahacikala a reuşit să-l achiziţioneze în această vară pe atacantul camerunez Samuel Eto'o de la Internazionale Milano, după ce reuşise şi transferul brazilianul Roberto Carlos.

Atacantul echipei Reral Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat,într-un interviu acordat cotidianului rus "Sportbox", că nu ar fi surprins dacă într-o zi ar ajunge să joace la Anji Mahacikala, club care a investit masiv în ultima perioadă.

"În fotbal se poate întâmpla orice. Nu m-ar surprinde să ajung într-o zi la Anji Mahacikala. Campionatul Rusiei a devenit unul foarte puternic şi este foarte greu să refuzi să joci în această ţară, dar deocamdată mă simt bine la Real Madrid", a spus Ronaldo.

Anji Mahacikala a reuşit să-l achiziţioneze în această vară pe atacantul camerunez Samuel Eto'o de la Internazionale Milano, după ce reuşise şi transferul brazilianul Roberto Carlos. Presa internaţională a scris în ultima perioadă că gruparea rusă se află în căutarea unui antrenor de renume, pe listă aflându-se portughezul Jose Mourinho (Real Madrid) şi italianul Fabio Capello (naţionala Angliei).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite