Lui Cristiano Ronaldo îi place de Sara Carbonero

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Fotbalistul portughez a declarat că se simte atras de cea mai sexy reporteră sportivă din lume, acum angajată la "Telecinco".

Cristiano Ronaldo, fotbalistul de la Real Madrid, se pare că și-a stabilit viitoarea "țintă" pentru o relație amoroasă. Aceasta este Sara Carbonero, declarată anul acesta cea mai sexy reporteră sportivă din lume. Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate ziarului "Marca", fotbalistul portughez a afirmat, printre altele, că-i place foarte mult de actuala angajată a televiziunii spaniole Telecinco.

Deși Sara Carbonero are un iubit, fotbaliștii de la Real Madrid au făcut o pasiune din Sara Carbonero. Presa iberică vorbea în vară că și portarului Iker Casillas i-ar plăcea de frumoasa prezentatoare TV.

O altă pasiune pentru Ronaldo este Peneolpe Cruz, despre care a spus că "este actrița spaniolă care mă atrage cel mai mult". În interviul care a apărut astăzi în prima ediție, și mâine în cea de-a doua ediție, Ronaldo a mai declarat că îi place să mănânce în restaurantul "Txistu", iar mâncarea sa preferată este "cocido madrileno", preparată din năut, carne, legume, slănină de porc, mezeluri și cartofi.

Lui Ronaldo nu-i plac coridele cu tauri, nu cunoaște parcul Retiro și susține că nu a intrat vreodată în cele mai cunoscute discoteci din Madrid, "Buddha" și "Pacha". Cât despre activitatea profesională, Ronaldo a declarat că va recâștiga "Balonul de Aur" ori "anul acesta sau anul viitor". De operat la genunchi nu se va opera deoarece "este perfect" și vrea să ajungă "cel mai bun fotbalist din istorie".

Vezi pe adevarul.es galerie FOTO cu noua pasiune a lui Cristiano Ronaldo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite