Vor să-l „închirieze“ pe Cristiano Ronaldo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vor să-l „închirieze“  pe Cristiano Ronaldo!
Vor să-l „închirieze“ pe Cristiano Ronaldo!

Real a primit oferte pentru ca portughezul să joace în ţări care mai de care mai exotice. Cluburi din Uzbekistan, Vietnam, Arabia Saudită, Emiratele Arabe şi Qatar şi l-ar dori pe Cristiano pentru un meci demonstrativ şi sunt dispuse să plătească regeşte.

Deşi accidentat şi indisponibil circa o lună de zile, Crstiano Ronaldo continuă să fie cel mai vânat fotbalist al planetei. Pentru prima dată în istoria Real-ului, unul dintre jucătorii săi ar putea evolua, în acelaşi sezon, şi pentru un alt club!

Ultima inovaţie în materie de marketing sportiv vine tocmai din Asia. În ţări ca Uzbekistan, Vietnam, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi Qatar, mai mulţi miliardari sunt dispuşi să-l „închirieze” pe portughez pentru ca acesta să evolueze într-o singură partidă a unei echipe locale! Dacă sunt de acord, atât jucătorul cât şi clubul madrilen ar încasa prime fabuloase.

Sumele în jurul cărora se învârt aceste oferte oscilează între două şi trei milioane de euro pe meci. Desigur, „angajatorii” sunt dispuşi să acopere şi poliţe de asigurare substanţiale, în cazul în care Ronaldo ar avea de suferit vreo accidentare, partidele urmând a se disputa în pauza de Crăciun sau la sfârşitul sezonului. Cum Real Madrid deţine 50 la sută din drepturile de imagine ale jucătorului, acelaşi procent din încasările rezultate din aceste meciuri ar intra direct în casieria „galacticilor”.

Nu degeaba Florentino Perez spunea în vară, după transferul de 94 de milioane de euro al portughezului: „Mă pricep la numere, aveţi încredere în mine”.

Zidane se întoarce la Real

Zinedine Zidane va deveni unul dintre consilierii sportivi ai preşedintelui Perez. Francezul va lucra pe gratis pentru clubul madrilen. Printre sarcinile pe care Zidane le va avea vor fi şi intermedierile transferurilor pe „filieră franceză”, ştiut fiind faptul că, în vară, el a insistat pentru transferul lui Ribery la Real Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite