Cristiano Ronaldo este noua imagine Armani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo câştigă milioane de euro din contractele publicitare
Cristiano Ronaldo câştigă milioane de euro din contractele publicitare

Cristiano Ronaldo a apărut în cea mai recentă campanie pentru lenjerie a casei de modă Emporio Armani, înlocuindu-l pe David Beckham, fost ambasador al brandului, informează DailyMail.

Starul portughez de la Real Madrid a fost ales să fie imaginea Armani în campania de promovare a colecţiei de lenjerie intimă pentru sezonul primăvară/vară 2010.

În noua campanie Armani, Cristiano Ronaldo pare a fi într-o formă fizică deosebită, întreţinută cu 3.000 de abdomene pe zi, eclipsându-l în opinia unora pe Beckham ale căror fotografii ar fi fost cosmetizate.

Cu zece ani mai tânăr decât Beckham, imaginea "galacticului" în vârstă de doar 24 de ani nu pare a avea nevoie de prea multe retuşuri.

Ronaldo nu calcă pentru prima dată pe urmele lui David Beckham, preluând ştafeta. A mai făcut-o şi în 2003 când a semnat contractul cu Manchester United, şi a îmbrăcat faimosul tricou cu numărul 7, înlocuindu-l pe celebrul fotbalist englez.

La doar un an după plecarea lui Beckham de la Real Madrid la LA Galaxy, Ronaldo i-a călcat pe urme, semnând un contract cu clubul spaniol.

Fotografiile pentru noua campanie au fost realizate de Mert Alas şi Marcus Piggott. Execuţiile vor apărea în presă şi pe panouri stradale, începând cu luna viitoare.

"Cristiano este un bărbat foarte atrăgător, care are fizicul unui atlet. Pentru mine, el reprezintă esenţa tinereţii - spontaneitate, adrenalină, un adevărat magician. Pentru această energie a lui specială l-am ales pe Cristiano să fie noua imagine a Armani", a declarat Giorgio Armani .

Ronaldo s-a declarat foarte flatat de propunerea celebrei case de modă.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite