Cristiano Ronaldo: "Trebuie să-i ucidem pe cei de la Lyon"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat într-un interviu acordat cotidianului As că formaţia sa trebuie să se gândească la adversara din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Olympique Lyon, ca la FC Barcelona sau AC Milan, şi să o "ucidă".

"În acest an îi vom învinge pe cei de la Lyon, dacă vrea Dumnezeu. Anul trecut am fost aproape, dar acum va fi diferit. Antrenorul nostru (n.r. - Jose Mourinho) are multă experienţă şi ştie ce e de făcut pentru a câştiga. Vom intra pe teren ştiind că Lyon este o adversară dificilă. Sunt convins că în acest an vom depăşi în sfârşit blestemul optimilor. Trebuie să se gândim la Lyon ca la Barcelona sau Milan, pentru că este o adversară dificilă şi dură. Şi trebuie să îi ucidem. Dacă nu ucidem, vom fi ucişi şi vom pleca la fel ca anul trecut", a spus Cristiano Ronaldo.

Internaţionalul portughez a precizat că acesta este cel mai bun moment al carierei sale. "Am căutat întotdeauna un echilibru în munca mea. Îmi merge bine, dar încă nu am câştigat nimic. Sper să obţin multe titluri. (...) Mă bucură venirea lui Jose Mourinho la Real Madrid. Adevărul este că mister a venit şi a calmat puţin criticile la adresa mea. Mourinho are putere, moral, titluri şi ştie ce face. Multora nu le place, dar el nu este ipocrit şi spune ce gândeşte", a afirmat fotbalistul.

Cristiano Ronaldo regretă retragerea din activitate a brazilianului Ronaldo: "Ronaldo era «Fenomenul», unul dintre cei mai buni fotbalişti ai tuturor timpurilor. Este trist că s-a retras. Vreau să îi mulţumesc pentru toate bucuriile pe care ni le-a adus mie şi celor din generaţia mea".

Jucătorul portughez preferă să câştige Liga Campionilor decât să obţină Balonul de Aur. "Dacă câştigi Liga Campionilor ai mai multe şanse şi la Balonul de Aur. Sunt băieţi în echipă care nu ştiu cum este să câştigi LC. Eu am obţinut un astfel de trofeu şi este cel mai important. Îmi doresc să îl câştig încă o dată şi să pot spune că nu a fost întâmplător, ci datorită muncii şi a echipei pe care o avem. Mă voi lupta din toate puterile pentru a câştiga LC cu Real Madrid", a afirmat Cristiano Ronaldo.

Echipa Real Madrid va întâlni, marţi seară, în deplasare, formaţia Olympique Lyon, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În 2010, Olympique Lyon a trecut de Real Madrid în aceeaşi fază, după ce a învins în tur cu scorul de 1-0 şi a remizat în retur cu 1-1.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite